Menovky

30. 1. 2013

Winter is here.../ Zima je tu...

I cannot help myself I am in love with berry shades or kind of red wine shades. This winter I decided to buy accessories in that colors. The fur scarf and gloves were Christmas present- THANK YOU SANTA!!!!:))) That fantastic oversize bag from Valentino was the best buy ever and those stylish burgundy wedges were found in little shoe store in the village where I live!!! What a luck right????

Nemôžem si pomôcť ale jednoducho zbožňujem odtiene "berry" alebo rôzne odtiene červeného vína. Túto zimu som sa rozhodla pre doplnky práve v takých farbách. Šál a rukavice boli vianočným darčekom-ďakujem Santa!!!!:))) Maxi taška od Valentina bola moja najlepšia kúpa v živote a štýlové členkové čižmičky na platforme som našla v malom obchode u nás v obci!!! No nemám šťastie????








Coat-Dorothy Perkins
Scarf and gloves-Santa :))
Playsuit-Orsay
Hat-New look
Bag-Valentino

26. 1. 2013

Knitted jumpers/Pletené svetre


Whole A/W13 season I love the fact that I can simply wear a jumper which is comfy, warm and also trendy. I have to say I love jumpers and I still have no enough of them:) For your inspiration I added here few pieces that took my attention. I prefer pastel colors, maxi jumpers, baroque prints or funny animal knits. What do you prefer?

Celú sezónu jeseň/zima si užívam fakt, že mi stačí jeden kúsok v podobe pleteného svetra a je mi príjemne, teplo a vyzerá to trendy. Musím sa priznať, že ich stále akosi nemám dosť:) Pre inšpiráciu uverejňujem zopár kúskov, ktoré ma zaujali z nových kolekcií. Preferujem pastelové farby, maxi svetre, barokové motívy alebo vtipné pletené svetre so zvieracím motívom. Aké sa páčia vám?



ASOS



 





















TOPSHOP

 

 SHE INSIDE


ASOS


All the pictures are downloaded from TopshopASOS and She inside.







15. 1. 2013

INTERNATIONAL GIVEAWAY FINISHED

As I didnt post for a while I decided to treat you guys. Are you wondering what can I give away???
This time YOU CAN CHOOSE from 3 PAIRS OF SHOES!!!!

There is only few things what you have to do:
1. Follow my blog via GFC or FB page
2. Follow Facebook page of topanky.skhttps://www.facebook.com/topanky.sk
3. Write me a comment with your name and email where can I contact you in case of winning and also size of shoes you would like to get

As my FB connection doesnt seem to work, please write me the number of you as new follower. Do the same when you follow via GFC. THANK YOU!

Slovak version:
Keďže je to už dlhšie čo som niečo uverejnila(štúdium ma zalialo povinnosťami), rozhodla som sa pre GIVEAWAY nielen za vašu priazeň, ale aj z dôvodu obdarovať niekoho neskorým vianočným darčekom:)
Máte možnosť vybrať si jeden z troch ponúkaných párov topánok.

Čo však musíte urobiť pre účasť na tejto súťaži je:
1. Sledovať môj blog pomocou Google friends connect alebo FB stránky
2.Sledovať Facebook stránku topánky.sk: https://www.facebook.com/topanky.sk
3. Napísať mi komentár s menom a emailom, na ktorom vás môžem kontaktovať v prípade výhry, ako aj veľkosť topánky, o ktorú máte záujem

Keďže to vyzerá tak, že moja FB stránka nefunguje akoby mala, prosím stále mi pripíšte číslo, ktoré vám naskočí, keď sa stanete novým sledovateľom či už na FB alebo GFC. Ďakujem

1. Amazing suede lace boots in black color.
EU sizes-37,38,39,40,41
UK sizes-4,5,6,7,8

More pictures:

2. Trendy wedge trainers in orange
EU Sizes-37,38,39,40,41
UK sizes-4,5,6,7,8

More pictures:

3. Stylish leather wedge trainers in brown
EU Sizes-36,37,38,39,40
UK sizes-3,4,5,6,7

More pictures:


The winner will be chosen by random number generator!
Víťaz bude vylosovaný pomocou "random number generator"

Giveaway ends 25th of January
Súťaž končí 25.1.2013

And the winner is/ Víťazom sa stáva:

Erika Erikson Krkošková
GRATULUJEM!!!







13. 1. 2013

A/W season 2012/13

This current season Im simply in love with berry shades, ankle boots and hats. I like feeling comfy and trendy at the same time! And as I went out to explore my city I decided to wear my new very stretchy jeans in combo with tartan shirt and leather jacket. I added my favorite hat in berry shade as well as my Christmas present-Mango studded ankle boots. The satchel is also a present. Btw. that snow surprised me :) Otherwise I would wear something warmer:) LOVE LOVE LOVE all presents:)